top of page

Coaching

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de Academie voor Coaching en Counseling in Amsterdam en ben afgestudeerd als Algemeen Coach.
Mijn missie is mensen te begeleiden op het pad van bewustzijn.
Als je zoekende bent, kunnen vragen opkomen als: hoe geef ik zin aan mijn leven of hoe maak ik het leven zinvoller, plezieriger en minder stressvol voor mezelf? Wat is mijn bestemming?

Soms zijn we de verbinding met ons hart kwijt geraakt omdat we het denken, onze ratio, te lang hebben overgekwalificeerd waardoor we  uit balans zijn geraakt,  misschien het gevoel hebben de weg even kwijt te zijn, naast onszelf te staan i.p.v. op ons eigen spoor te zitten. Om weer in contact te komen met je wezen,  je eigen kracht en wijsheid, biedt “Ruimte om te Zijn” een plek waar je je verhaal kwijt kunt, waar er zonder oordeel naar je wordt geluisterd om samen naar een oplossing toe te werken. Als Mindfullcoach help ik je graag op weg om weer in balans te komen.

Cliënten van “Ruimte om te Zijn” benoemen vaak dat het fijn is te ervaren dat de mogelijkheden om verder te kunnen in jezelf zitten. Ervaren dat je vanuit vrijheid keuzes kunt maken die beter bij je passen geeft een goed gevoel. Het maakt je meer verantwoordelijk voor wat er in jouw leven gebeurt en het maakt ook dat je beter achter je eigen beslissingen kunt staan. Kortom een blijer mens worden!

Mi%20Madre_edited.jpg
bottom of page